Postbådens faste ture i højsæsonen 2024

For andre turtyper - hvor vi sejler året rundt - bedes du kigge under fanebladene "Askespredning" og "Private charters"


I 2024 løber højsæsonen for de faste ture fra onsdag den 22. maj 2024 til og med lørdag den 21. september 2024. 


I højsæsonen afgår Postbåden som udgangspunkt tisdag til lørdag med 3 forskellige turtyper. Mandage, enkelte fredage og søndage er reserveret til eventuelle eventture, askespredninger og charters.


Bemærk venligst, at du altid skal kigge i vores bookingkalender for at se, hvilke ture vi sejler den dag, som du ønsker. Du kan kun booke de ture, hvor datoen er sort, og maksimalt det antal billetter, som er ledige på dagen. Du kan betale med diverse kreditkort og MobilePay. Kontantbetaling er ikke mulig.


Postbådens kajplads er ud for Havnegade 27, 4900 Nakskov. Gratis parkering er mulig i nærområdet og langs kajen.


Book og betal billetter elektronisk her


Postturen er tirsdag til lørdag kl 09.00 og gør ophold på Enehøje, inden vi lander på Albuen ved 11-tiden. På Albuen gøres der et ophold af ca. 1 times varighed, så der er mulighed for at gå en tur og måske spise lidt medbragt mad, inden turen går tilbage til Nakskov - hvis ikke man har valgt at tage cykler med og tage den skønne tur ind over Albuen og videre ad diget til Nakskov. Vi er retur i Nakskov ved 13.30-tiden. Prisen for postturen er kr. 250,- for voksne og kr. 125,- for børn.


Ø-hop er tirsdag og torsdag kl. 14.00, hvor vi gør korte ophold på Slotø og Enehøje. Kun undtagelsesvis når vi også at gøre kort ophold på Langø, inden vi er retur i Nakskov ved 18.00-tiden. Prisen for Ø-hop turen er kr. 250,- for voksne og kr. 125,- for børn.


Slotø-turen er onsdag kl 14.00 og en kort tur på ca. 2 timer, hvor vi gør ophold på Slotø og sejler retur til Nakskov med ankomst ved 16.00-tiden. Prisen for Slotø-turen er kr. 160,- for voksne og kr. 80,- for børn.


Særlige eventture arranges typisk på udvalgte mandage og fredage i og uden for højsæsonen.


Voksenprisen gælder fra det 13. år, og børneprisen er fra 3 til 12 år. Børn under 3 år er gratis.


Skal du have hund eller cykel med? Eller har du andre spørgsmål - så se venligst først på fanebladet "Ombord på Postbåden", inden du skriver til os :)